Home / Vijesti / Normalizovano radno vrijeme: Poslovnice Addiko banke rade i subotom

Normalizovano radno vrijeme: Poslovnice Addiko banke rade i subotom

Poslovnice Addiko banke su normalizovale radno vrijeme. Ovo podrazumijeva da se radno vrijeme u određenim poslovnicama produžava do 17, odnosno 18 sati, kako je i ranije bilo, te da određene poslovnice počinju raditi i subotom.  

 Produženo radno vrijeme do 17 sati imaju poslovnice Mostar Rondo, Travnik i Zenica u Addiko Bank dd Sarajevo. Radno vrijeme do 18 sati imaju poslovnice Ferhadija, Centar i Alipašino Polje u Addiko Bank dd Sarajevo, te poslovnice Jukićeva i Aleja u Banjaluci, Bijeljina I, Brčko, Doboj, Istočno Sarajevo i Prijedor u Addiko Bank ad Banja Luka.   

 Subota je radni dan za poslovnice Bihać, Lukavac, Mostar, Ferhadija, Alipašino Polje, Tuzla i Zenica, pri čemu ove poslovnice Addiko Bank Sarajevo rade od 8 do 13 sati, izuzev poslovnice Zenica koja radi od 9 do 14 sati.

U poslovnoj mreži Addiko Bank Banja Luka subotom rade poslovnice Jukićeva i Aleja u Banjaluci, Bijeljina I, Brčko, Doboj, Foča, Gradiška, Istočno Sarajevo, Nevesinje, Pale, Prijedor, Trebinje i Zvornik, u periodu od 8 do 13 sati.

 “Drago nam je da je naše radno vrijeme normalizovano, te da naši klijenti u uobičajenim terminima mogu koristititi naše usluge i u poslovnicama“, ističu u Addiko banci i naglašavaju da sigurnosne mjere zaštite klijenata i zaposlenika koji borave u poslovnicama i dalje važe u skladu sa propisima nadležnih organa.

The post Normalizovano radno vrijeme: Poslovnice Addiko banke rade i subotom appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Cijene sirove nafte padaju nakon signala iz Saudijske Arabije

Žestoka rasprodaja na energetskom tržištu uglavnom je pokrenuta rastućom zabrinutošću zbog toga koliko je sirove ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji