Home / Vijesti / NOVA RADNA MJESTA: Bingo svečano otvorio Tržni centar u Šamcu! (FOTO)

NOVA RADNA MJESTA: Bingo svečano otvorio Tržni centar u Šamcu! (FOTO)

Načelnik opštine Šamac, Đorđe Milićević i Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga u kompaniji Bingo doo Tuzla, presjekli su svečanu vrpcu na novootvorenom tržnom centru u Šamcu koji zapošljava preko 70 radnika.

Načelnik opštine Šamac, Đorđe Milićević ističe da se otvaranjem ovog tržnog centra Šamac vraća na mapu velikih trgovačkih mjesta u BiH, te da je ovo značajna investicija.

“Mi smo od jedne, da tako da kažem ‘rupe’ u užem jezgru grada otvorili tržni centar zajedno sa predstavnicima kompanije Bingo. Pored  zapošljavanja, pored značajnih finansijskih sredstava obezbijeđenih za opštinu po osnovu izgradnje ovog objekta, Šamac dobija sasvim novi izgled. Ovom investicijom milionskih razmjera Šamac počinje da bude privlačan za investitore iz okruženja. Nastavljamo dalje malim, ali sigurnim koracima. Opština Šamac je po osnovu prodaje zemljišta i renti naplatila preko 650.000 KM u lokalni budžet. Imamo tri glavna benefita, nova radna mjesta, potpuno novu infrastrukturu u gradu i puniji budžet za 650.000 KM. Uz tržni centar u narednom periodu idu prateće investicije”,  rekao je načelnik Đorđe Miličević.

Rukovodilac službe marketinga u kompaniji Bingo, Tatjana Paunoski kaže da je površine 14.000 m2 , a hipermarket na 6000 m2.

“Zatvorili smo jedan manji objekat u Šamcu koji je otvoren 2011. godine i otvorili ovaj, jer smo prepoznali  potrebu lokalnog stanovništva, ali i stanovništva iz Hrvatske za jednim ovakvim velikim objektom. Hipermarket je na površini od 6000 m2 sa asortimanom koji je potreban za jedno domaćinstvo, kupci će pronaći za sebe sve što im treba”, kaže Paunoski.

Ona dodaje da tržni centar zapošljava više od 70 radnika, ne računajući još pet poslovnih prostora, apoteka, kiosk, zlatara, kladionica i optika koji će zaposliti još nekoliko ljudi i tu će biti do 90 radnika.

“Kompanija ove godine slavi 25 godina postojanja i danas imamo nešto više od 7.500 zaposlenih tako da smo ovim objektom u Šamcu uradili jednu lijepu priču za lokalno stanovništvo ali i za cijelu Posavinu”, kaže Paunoski.

Na površini od 14.000 m2 nalaze se hipermarket (6.000 m2), igraonica, restoran, pet poslovnih prostora, te podzemna garaža.

The post NOVA RADNA MJESTA: Bingo svečano otvorio Tržni centar u Šamcu! (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji