Warning: fopen(/tmp/custom-ZpPXLl.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-ZpPXLl.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Nova usluga BH Telecoma i BBI banke: Plaćanje računa jednim klikom (FOTO) // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Nova usluga BH Telecoma i BBI banke: Plaćanje računa jednim klikom (FOTO)

Nova usluga BH Telecoma i BBI banke: Plaćanje računa jednim klikom (FOTO)

– Korisnici usluga BH Telecoma od danas će moći platiti svoje račune samo jednim klikom putem usluge eRežija, te mobilnog i internet BBI bankarstva. Ovu uslugu predstavili su danas u Sarajevu izvršni direktor za razvoj poslovanja i član uprave BH Telecoma Duljko Hasić i izvršni direktor BBI banke Emir Čehajić.

– Zajedničkim djelovanjem BH Telecoma i BBI banke proširena je mreža partnera i portfolio usluga, i ponuđena mogućnost plaćanja e-računa BH Telecoma kroz platforme mobilnog bankarstva BBI banke, rekao je Hasić, i dodao da BH Telecom radi na razvoju usluga mobilnog plaćanja još od 2006. godine.

Čehajić je izjavio kako BBI banka prati tržišne trendove i nastoji adekvatno odgovoriti potrebama svojih klijenata.

– Uvođenjem usluge eRežija, kojim se od sada mogu platiti i BH Telecom usluge jednim klikom, odgovor je na rastuće potrebe klijenata za što bržim i jednostavnijim plaćanjem, zaključio je Čehajić.

Uslugu eRežija mogu ugovoriti svi korisnici koji posjeduju “e-račun” BH Telecoma, odnosno svi koji su se prijavili putem e-maila i imaju otvoren račun u BBI banci.

The post Nova usluga BH Telecoma i BBI banke: Plaćanje računa jednim klikom (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji