Home / Vijesti / On je dostupan u skoro svim državama svijeta: Od ostalih brendova se razlikuje po kvalitetu

On je dostupan u skoro svim državama svijeta: Od ostalih brendova se razlikuje po kvalitetu

Meukow konjaci se poslužuju od još od 1862 godine kao službeno piće na različitim evropskim dvorovima i kao protokolarno piće diplomacije, a danas je vrlo cijenjen na tržištima dalekog istoka.

Dostupan je u skoro svim državama svijeta.

Feline boca oslikana moćnim panterom, predstavlja ikonu Meukow brenda. Fascinantni izgled boce upravo dočarava moć, eleganciju i kvalitet Meukow konjaka.

Za proizvodnju se koristi najbolja sorta grožđa Ugni Blanc.

Poznavaoci kvalitetnih pića znaju cijeniti Meukow stil proizvodnje, koji odiše iskustvom i intuicijom pri odabiru delikatnih postupaka proizvodnje sa ciljem kreiranja vrhunskog spoja snage i dodataka, kreirajući harmonične i mirisne napitke premium kvalitete.

Među prepoznatljivim notama Meukow konjaka ćete pronaći bogatu kompleksnost cvjetnih mirisa, potom voćnih aroma, kao i kvaliteta drveta iz bačvi u kojima se godinama stvara. Sve ovo doprinosi kreiranju perfektnog balansa okusa i mirisa.

Odlikovan brojnim medaljama, ovaj brend će sigurno biti cijenjen i među najzahtjevnijim klijentima u Bosni i Hercegovini Masa d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer Meukow konjaka, čime je dodatno proširena paleta premium proizvoda u njihovom asortimanu.

Zainteresovani klijenti mogu dobiti dodatne informacije i izvršiti narudžbe putem VIP club stranice www.masa.ba ili na vip@masa.ba

MASA, mjesto gdje ćete se uvijek osjećati posebno!

The post On je dostupan u skoro svim državama svijeta: Od ostalih brendova se razlikuje po kvalitetu appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji