Warning: fopen(/tmp/custom-tEfNZ6.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-tEfNZ6.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
OTVOREN SPORTICUS: Tuzla je bogatija za specijalizirani Medicinski centar za sportsku prevenciju i rehabilitaciju (FOTO) // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / OTVOREN SPORTICUS: Tuzla je bogatija za specijalizirani Medicinski centar za sportsku prevenciju i rehabilitaciju (FOTO)

OTVOREN SPORTICUS: Tuzla je bogatija za specijalizirani Medicinski centar za sportsku prevenciju i rehabilitaciju (FOTO)

U Tuzli je otvoren Medicinski centar kojeg čini tim stručnjaka spreman da u svakom trenutku svojim znanjem, iskustvom, stpljenjem i ljubaznošću brine o Vašem zdravlju poštujući najviše standarde, principe savremene medicine i preporuke Svjetske zdravstvene organizacije.
Svi gosti na svečanom otvaranju mogli su vidjeti vrhunski opremljenu ordinaciju u kojoj će sportisti sa povredama svih vrsta imati najbolju moguću njegu i pomoć. Osim obilaska potpuno novog, savremeno opremljenog Medicinskog centra, svi prisutni su uživali u druženju i prigodnom programu, kome je domaćin, uz dr. Buljugića bio i poznati bh.novinar i voditelj Damir Šehanović.


Dr. Edin Buljugić, osnivač i vlasnik “Sporticusa”, otkrio je šta se to krije iza same ideje Medicinskog centra “Sporticus”, te kako se došlo do reputacije kojom se mogu pohvaliti širom Balkana.

“Ideja o “Sporticusu” je zapravo bila ideja da to bude specijaliziran centar kao što ga imaju veliki sportski centri Barcelona, Bajern, Real i tako dalje, i da se striktno bavimo sportskom prevencijom i sportskom rehabilitacijom. Tako smo i započeli projekat prije sedam godina u Sarajevu. Inače, moja veza sa sportom ove godine će biti okrugla dvadeset i pet godina, od klubova Zmaj od Bosne, Sloboda, RK Jedinstvo, pa do angažmana u košarkaškoj, rukometnoj i Davis Cup reprezentaciji, na što sam jako ponosan.”

The post OTVOREN SPORTICUS: Tuzla je bogatija za specijalizirani Medicinski centar za sportsku prevenciju i rehabilitaciju (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji