Home / Vijesti / Pametni stanovi na Slatini – Vaš najpametniji izbor!

Pametni stanovi na Slatini – Vaš najpametniji izbor!

Cijeli grad već bruji o prvim pametnim stanovima koje gradi Tehnograd Company u Tuzli. Stambeno – poslovni objekat O9 Slatina nalazi se u najatraktivijem naselj Slatina.

Objekat se sastoji od prizemlja u kojem će se nalaziti poslovni prostori, koji će biti povezani sa suterenskim dijelom objekata od 16 spratova. SPO Slatina se nalazi u neposrednoj blizini strogog centra grada. Od Panonskih jezera udaljen je nekih 7 minuta hoda.

Objekat okružuju Obdanište Poletarac, Dom Zdravlja Tuzla, apoteke, Osnovna škola Pazar, srednje škole, fakulteti, pošta, igrališta i mnogi dr. sadržaji koji omogućuju ugodan način života.

Projekat po kojem se vrši izgradnja objekata je po evropskim standardima, veoma modernog i atraktivnog dizajna, kojeg prati ugradnja visokokvalitetnih materijala. Objekat se gradi po principu pametnih stanova što kupcima daje mogućnost individualizacije atmosfere doma samo jednim klikom putem Vaših pametnih telefona.

Tu je još i mogućnost upravljanja s druge lokacije – zamislite da možete da uključite bojler prije dolaska kući, provjerite videonadzor i sl. U cijenu su uključene takse za priključke i svi mjerni potrošači (kalorimetar, sat za struju, vodomjer).

Razmišljate o kupovini stana? – Ovo je sigurno vaš najbolji i najpametniji izbor!

The post Pametni stanovi na Slatini – Vaš najpametniji izbor! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji