Home / Vijesti / PODRŠKA DOMAĆOJ PROIZVODNJI: Neodoljivi tuzlanski “Bueno” proizvodi od sada u Bingo marketima!

PODRŠKA DOMAĆOJ PROIZVODNJI: Neodoljivi tuzlanski “Bueno” proizvodi od sada u Bingo marketima!

Nedavno se na našem tržistu pojavila neodoljiva grickalica koja je već nakon prvog degustiranja osvojila mnoga nepca.

Domaći, tuzlanski Bueno proizvodi nastali su iz dugogodišnjeg planiranja i osmišljavanja šta je to što bi ljubitelji zdravih grickalica voljeli uvijek imati pri ruci.

Iz toga su nastali zdravi, hrskavi i neodoljivi friskini i gumene bombonice koje su već počele da pune police određenog broja prodavnica u Tuzli.

“Došli smo na ideju da zbog savjesnosti  o ishrani sopstvene djece. Hranili smo ih nekim emulgatorima i gumenim bombonama, a djeca su luda za gumenim slatkišima. Kako moja, tako i mnoga druga djeca jela su ih, a ja nisam mogao da pronađem niti jednu u zdravoj varijanti. Onda sam stupio u kontakt sa tehnolozima s kojima sa pričao o toj ideji i shvatio sam da se to može raditi u domaćoj radinosti”, rekao nam je osnivač ovog sjajnog brenda, čovjek koji svaki svoj atom snage ulaže u ono što će sigurno dugo da bude na mnogim trpezama.

Početna ideja se dodatno razvila i nastalo je nekoliko proizvoda, a to su: gumene bombone voćnog mixa u dva pakovanja, te integralni štapići ili friskini koje ćete prosto obožavati, jer ga ima u čak 4 “šmeka”. Friskiniljupci ovu divnu grickalicu mogu pronaći u okusu susama, chia sjemenki, pizze i domaćeg suhog sira.

Već osjetite miris suhog sira, zar ne? Planirate gledati večeras utakmicu?

Kako su ove proizvode prepoznali mnogi prijatelji Buena,tako je kvalitet i zalaganje prepoznala i naša najuspješnija i najbolja kompanija Bingo d.o.o., koja je odlučila na svoje police uvrstiti Bueno proizvode i na taj način omogućiti širim narodnim masama da na brz, lak, jednostavan način dođu do Buena.

Trenutne lokacije kompanije Bingo na kojima možete kupiti svoj Bueno su: Bingo City centar, Bingo hipermarket Ušće, Bingo maximarket Sjenjak, Bingo supermarket Stupine B10 i Bingo hipermarket Irac.

Uživajte u svim proslavama, rođendanima, utakmicama ili se opustite nakon teškog i napornog radnog dana uz Bueno!

The post PODRŠKA DOMAĆOJ PROIZVODNJI: Neodoljivi tuzlanski “Bueno” proizvodi od sada u Bingo marketima! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji