Home / Vijesti / Posao za dobre poznavaoce engleskoj jezika u Kini

Posao za dobre poznavaoce engleskoj jezika u Kini

Agencija “Work and Travel Experience BIH” objavila je oglas kojim traže profesore i dobre poznavaoce engleskog jezika koji bi radili u Kini.

U oglasu stoji da Kina kao zemlja sa fascinantnom istorijom ,raznolikim kulturnim nasljeđem i preko milijardom ljudi koji engleski govore kao prvi strani jezik predstavlja idealno mjesto za svakoga koje spreman da se upusti u novu avanturu i na sljedeći korak usvojoj karijeri.

“Predavanje engleskog u Kini je doskoro predstavljalo privilegiju rezervisanu samo za maternje govornike ovog jezika. Sa velikom potražnjom za nastavnicima tokom godina i konstantnim ekonomskim razvojem najmnogoljudnije zemlje na svijetu, Kina je trenutno u stalnoj potrazi za profesorima jezika iz cijelog svijeta”, stoji u oglasu.

Ističe se da se škole u okviru ovog programa nalaze u  prestonici Kine, Pekingu, koji predstavlja politički, kulturni i obrazovni centar zemlje i kao svaka metropola pruža svoji stanovnicima priliku da kulturu zemlje iskusite u potpunost i i sebi stvorite okruženje za rad i život kakav želite.

Uslovi za prijavu traže prethodno iskustvo u radu sa djecom, fakultetska diploma, visoko poznavanje engleskoj jezika, CV i video o kandidatu, uvjerenje da kanditat nije osuđivan. Mežuti, u agenciji ističu da se mogu prijaviti i osobe koje nisu profesori engleskog jezika, a koji imaju visok stepen poznavanja ovog jezika.

Iz ove agencije rekli su da poslodavci veliku pažnju obraćaju na video od kandidata, pa preporučuju da se snimi pet video snimaka i da se pošalje onaj u kojem je akcenat najslabije izražen.

Važno je obratiti pažnju i na emocije i izraz lica na video snimku, a bitno je istaći i prethodno iskustvo u radu sa djecom.

Prema ovom oglasu plata se kreće od 800 eura pa naviše i zavise od radnog iskustva i sposobnosti kandidata. Radno vrijeme je 40 sati nedjeljno od ponedjeljka do petka od 8.30 do 16.30 časova. Troškovi koje kandidat sam snosi je trošak avionske karte.

“Praksa kineskih škola jeste da kandidati sami plate svoju kartu za dolazak dok im se prilikom isteka ugovora ona refundira i daje bonus uz troškove karte za povratak”, ističe se u oglasu.

Smještaj je besplatan i obezbijeđen od strane poslodavca.

Izvor: Buka

The post Posao za dobre poznavaoce engleskoj jezika u Kini appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji