Home / Vijesti / PREDSTAVLJAMO: Treći Business Strategic Forum u Tuzli donosi najbolja tehnološka, business i inženjerska rješenja

PREDSTAVLJAMO: Treći Business Strategic Forum u Tuzli donosi najbolja tehnološka, business i inženjerska rješenja

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do početka jedinstvenog inženjerskog događaja – 21. novembra počinje BH Engineering Week.

Centralni događaj ove fenomenalne sedmice je III Business Strategic Forum, koji će okupiti sve aktere uključene u razvoj industrije: vlasnike kompanija, CEO, istaknute inženjere, tehnologe, privredne komore i ministarstva, eminentne profesore, stručnjake, inovatore i medije.

BSF nije događaj samo za stručnjake, nego i sve one koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju.

Treću godinu zaredom, kroz BSF predstavljamo najnovije trendove u razvoju, novim tehnologijama, industrijalizaciji 40, robotici i svim aktuelnim temama inženjerstva danas.

U okviru programa centralnog događaja III Business Strategic Forum-a, u Tuzli od 28-30. novembra ove godine, pored predstavljanja najboljih proizvoda, trendova u industriji BiH, regiji i šire, prezentacija i radionica vodećih svjetskih stručnjaka, organizovat će se panel diskusije o stanju i trendovima, inovativnim domaćim ali i inostranim modelima, prezentirati i odabrati najbolje iz privrede BiH za prethodnu godinu.
Vidite se kao učesnik III Business Strategic Foruma – želite sjediti u publici i čuti sve novosti iz ovog svijeta? Želite prezentovati svoj projekat ili rješenje? Želite pronaći i upoznati buduće saradnike? Ne znate kako?
Sve informacije koje će odgovoriti na sva prethodna pitanja, pronaći ćete na oficijalnoj stranici BH Engineering Week-a, u sekciji Business Strategic Forum. 

Budite dio najveće inženjerske konferencije u regionu jer – OVO JE MJESTO GDJE MORATE BITI!

Registrujte se preko OVOG LINKA. 

The post PREDSTAVLJAMO: Treći Business Strategic Forum u Tuzli donosi najbolja tehnološka, business i inženjerska rješenja appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji