Warning: fopen(/tmp/custom-U6Mf0i.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-U6Mf0i.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Prevent u Stocu otvara proizvodni pogon i zapošljava 20 osoba // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Prevent u Stocu otvara proizvodni pogon i zapošljava 20 osoba

Prevent u Stocu otvara proizvodni pogon i zapošljava 20 osoba

Jedan od vodećih poslodavaca u BiH, Prevent grupacija u vlasništvu Nijaza Hastora, početkom sljedeće godine otvorit će proizvodni pogon u Stocu.

Riječ je o pogonu za šivanje zaštitnih odijela, a na samom početku poslovanja planirano je otvaranje dvadeset radnih mjesta.

Načelnik Općine Stolac Stjepan Bošković ocijenio je taj potez Preventa kao početak pozitivne priče, kazavši kako vjeruje da će to biti dobra suradnja i kako je spreman podržati sve investitore koji žele ulagati u tu općinu.

– Svi koji su spremni u našoj općini stvarati pozitivno okruženje poslovnog djelovanja, zapošljavanje radne snage, a samim time pridonijeti i cjelovitom razvoju općine, u Stolac su uvijek dobrodošli – kazao je Bošković za bh. izdanje Večernjeg lista.

Proizvodni pogon bit će smješten u već postojećoj hali koja se nalazi u industrijskoj zoni Stoca, u kojoj je prije rata bila smještena kartonaža.

 

 

Izvor: fena

The post Prevent u Stocu otvara proizvodni pogon i zapošljava 20 osoba appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji