Home / Vijesti / Pripremite plesne cipele, večeras počinje 11. Weekend Media Festival!

Pripremite plesne cipele, večeras počinje 11. Weekend Media Festival!

Jer jedan i jedan nisu dva, već jedanaest

Diva hrvatske glazbene scene i najpopularniji jazz pjevač večeras otvaraju jedanaesto izdanje najboljeg Weekenda u godini uz bezvremenske hitove

Zagreb,20. septembra 2018. – Jedinstvenim koncertom glazbene dive Zdenke Kovačiček i pjevačaMarka Tolje, uz pratnju Jazz orkestra HRT-a pod ravnanjem Mirona Hausera, danas će u prostorima stare tvornice duhanau Rovinju početi 11. Weekend Media Festival. Trodnevno izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regiji okupit će više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata. Oni će u šest dvoranasudjelovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje će održati više od 150 utjecajnih govornika iz cijeloga svijeta.

Konferencijski dio Weekenda počinje u petak kada će se, između ostalih, održati panel Will Netflix Eat The Free TV World? na kojem će sudionici raspravljati kako izgleda televizija budućnosti te što ona znači za potrošače. S druge strane će u jednosatnom predstavljanju, dobitnik 36 Emmya te producent i redatelj Pete Radovich, podijeliti s nama tehnike pripovijedanja, ali i filozofije, koje su temelj njegove uspješne američke televizijske karijere.

Zanimljiva predavanja i paneli savršeni za pronalazak novih inspiracija očekuju nas i u subotu.Potpredsjednik marketinga Coca-Cole za Zapadnu Europu te stariji potpredsjednik za marketing za EMEA regiju, Walter Susini, na predavanju Dobar posao je dobar za posao otkrit ćezašto je etika postala nova društvena valuta, a održivost naš društveni kapital.

Zašto smo tako loši u predviđanju budućnosti, na svojoj prezentaciji reći će nam direktor Oracluma Vuk Vuković te istaknuti kako uspijevaju predvidjeti preferencije glasača i potrošača. Tim iz Oracluma jedini je u svojoj anketi predvidio pobjedu Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima. Popodnevni dio subotnjeg programa rezerviran je za panel Izgubljeni u prijevoduna kojem ćemo saznati kako stranci vide Hrvatsku, što ih je oduševilo, a na što se ni dan danas nisu naviknuli.

Jedan od panela koji nas očekuje za vrijeme Weekenda je i Goodbye Mr. Sorrell? na kojem će sudionici govoriti o sve većem pritisku pod kojim se našla oglašivačka industrija, kako se prilagoditi novom okruženju te je li odlaskom veterana oglašivačke industrije MartinaSorrella najavljen kraj jedne ere marketinga.

Plesne cipele ulaštite i za preostale izvođače Weekendovog party programa. U petak će se za malo žešći ritam pobrinuti hip-hop duo Bolesna Braća, dok će subotnji party “Weekend Goes Global”po prvi puta tulum dići na svjetsku razinu. Na pozornicu tako stupaju braća David i Stephen Dewaele, bolje poznati pod umjetničkim imenom 2manydjs, koji će obilježiti završetak najboljeg Weekenda u godini.

 

The post Pripremite plesne cipele, večeras počinje 11. Weekend Media Festival! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji