Home / Vijesti / SARAJEVO4WALLS: Preko 100 kompanija sa fokusom na privrednu saradnju

SARAJEVO4WALLS: Preko 100 kompanija sa fokusom na privrednu saradnju

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – „SARAJEVO4WALLS“ po treći put će se održati i to u terminu od 11. do 14 aprila, u olimpijskoj dvorani Zetra H.A.Samaran.

Kao najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini, ove godine se po prvi put realizuje u dvije dvorane, na većoj površini i sa većim brojem izlagača. U prilici smo predstaviti novi koncept sajma u Bosni i Hercegovini sa fokusom na domaće kompanije. Tako će svoje proizvode i usluge predstaviti preko 100 kompanija iz Bosne i Hercegovine i inostranstva koji će izlagati na preko 9.000 kvadratnih metara prostora. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na 3. Međunarodnom Sajmu Sarajevo4walls će izlagati Standard Furniture Factory, Natuzzi, Bellona, Inside, Wood Team, Domavija, Drvni klaster Hercegovine, i mnogi drugi.

Ovogodišnji fokus sajma je privredna saradnja tako da će od ove godine sajam postati i platforma za ostvarivanje internacionalne poslovne saradnje privrednika što dovoljno govori o značaju i veličini sajma Sarajevo4Walls te njegovog utjecaja na bosanskohercegovačku privredu.

Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će i ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija “RODITELJSKA KUĆA” i “ISPUNI MI ŽELJU”. Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM. Takođe, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce, razne pogodnosti i sniženja te mnogi drugi sadržaji, izjavio je ispred organizacionog tima PR sajma Edin Muftić.

Svi zainteresirani mogu da se prijave putem email adrese: sarajevo4walls@gmail.com.

The post SARAJEVO4WALLS: Preko 100 kompanija sa fokusom na privrednu saradnju appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji