Home / Vijesti / SAVE THE DATE: 10. GRAPOS EXPO počinje 16. aprila

SAVE THE DATE: 10. GRAPOS EXPO počinje 16. aprila

Iz godine u godinu privredni sajmovi u našoj zemlji bilježe sve bolje rezultate. Sve je veći broj izlagača, sve više novca na računima tih istih izlagača zahvaljujući sajmovima, sve više sklopljenih saradnji u sajamskim halama i sve više osviještenih privrednika kada je su u pitanju benefiti koje im može donijeti učešće.

Svakako da je jedan od vodećih Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO Gračanica. Kroz sve godine koliko postoji, teško bi bilo izbrojati sve izlagače, posjetioce ili ljude koji su prošli kroz ovaj sajam, zato ćemo se osvrnuti na prošlogodišnje izdanje kada je broj izlagača uveliko prešao tri stotine, kada je više od 50 medijskih ekipa pratilo dešavanja, kada se sajamski prostor raširio na oko 10 000 kvadrata i kada je sklopljen rekordan broj saradnji.

Ove godine GRAPOS EXPO slavi jubilej i izlagačima i posjetiocima na svom desetom izdanju nudi više nego do sada. Jedna od mogućnosti koju će  ponuditi kroz saradnju sa kompanijom Bisnode jeste da ubuduće donosite pametnije odluke i otkrijte šta pametni podaci (Smart Data) i analize mogu učiniti za Vas i Vašu kompaniju. Zato ne propustite ovakvu priliku i prijavite se za b2b susrete na OVOM LINKU.

Mnogo toga će 10. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO staviti pred vas, zato raščistite svoje rasporede i budite u Gračanici od 16. do 19. aprila. Napravite pravi potez za sebe i svoj biznis.

Kakav program su organizatori pripremili pogledajte OVDJE, a više informacija, svakako potražite na zvaničnoj web stranici Sajma.

The post SAVE THE DATE: 10. GRAPOS EXPO počinje 16. aprila appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji