Home / Vijesti / SHOPPING CENTAR ETNA GRAČANICA : Staro mjesto – nova priča!

SHOPPING CENTAR ETNA GRAČANICA : Staro mjesto – nova priča!

Shopping centar Etna u Gračanici krajem septembra svečano je otvorio vrata objekta koji je izgrađen po visokim standardima i u kojeg je investirano oko 5 miliona maraka.

Kupci su željno iščekivali da posjete nove prodavnice, izaberu za sebe najmodernije komade odjeće i isprobaju fenomenalne usluge koje pružaju saloni za ljepotu koji su svoje mjesto pronašli u ovom savremenom centru. Pored vrhunskih proizvoda koji su pažljivo birani, Shopping centar Etna je mjesto gdje ćete moći uživati u ukusnim delicijama i slasticama u restoranima.

Da su u Etni mislili baš na sve, dokazuje i činjenica da je napravljena elegantna konferencijska sala koja svima iz poslovnog svijeta može ispuniti baš svaku želju pri organizaciji seminara, sastanaka, edukacija, ali i rođendana, te proslava godišnjica.

Možda i ne bismo trebali otkrivati baš sve detalje o ovom centru, kako biste možda baš ovog vikenda upalili svog četverotočkaša i parkirali ga na sigurno mjesto, bilo da izaberete otvoreni parking ili podzemnu garažu. Biće dovoljno da vam zagolicamo maštu, a garantujemo vam da ćete biti oduševljeni cijelim centrom.

Jučer je Shopping centar Etna postao bogatiji za još jedan brend, a to je dm drogerie markt, koji je na pravi način upotpunio široku ponudu kompanija i proizvoda.

O otvaranju ove poslovnice, ali i o sadržaju koji je već standardan u Etni razgovarali smo sa voditeljicom Shopping centra Etna, Azeminom Brajić, koja nam je kazala da su svi zakupci za sve posjetitelje pažljivo birali proizvode i prilagodili cijene, a istakla je i da su u ovom centru kompanije poput Salona zavjesa Berina, Butik Dženi, koji su od samog otvaranja dio Etne, no, sada su u proširenim prostorima sa bogatijom ponudom.

Pored ovih zakupaca, u Shopping centru Etna svi posjetitelji mogu pronaći proizvode iz Bojproma, RETRO SHOES-a, DOMOD-a, Fashion Point, LC Waikiki, Butik Element's, Emma Marinoni Camicie, Alma Ras, Manners, Planika, Sport Reality i mnogi drugi, a sve ih možete provjeriti i na zvaničnoj Facebook stranici centra.

Sve ovo su sjajni razlozi da dan vikenda pred nama odlučite posjetiti ovaj sjajni Shopping centar i da ispunite sve svoje želje.

Shopping centar ETNA, staro mjesto – nova priča!

 

The post SHOPPING CENTAR ETNA GRAČANICA : Staro mjesto – nova priča! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji