Home / Vijesti / Sutra počinje 10. GRAPOS EXPO 2019 – Najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta (VIDEO)

Sutra počinje 10. GRAPOS EXPO 2019 – Najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta (VIDEO)

10. Međunarodni Sajam poduzetništva i obrta – GRAPOS EXPO 2019, počinje u utorak, 16. aprila 2019. godine u 11 sati na Poslovnoj zoni Fering u Gračanici.

Ove godine GRAPOS EXPO slavi svoj prvi dvocifreni jubilej i izlagačima i posjetiocima na svom desetom izdanju nudi više nego do sada. Na prošlogodišnjem izdanju brojke su pokazale zašto je GRAPOS EXPO jedan od vodećih Međunarodnih sajmova poduzetništva i obrta. Naime, broj izlagača je uveliko prešao tri stotine, više od 50 medijskih ekipa je pratilo dešavanja, sajamski prostor se raširio na oko 10 000 kvadrata i sklopljen je rekordan broj saradnji.

A ove godine se granice pomjeraju.  Zato u svoj raspored velikim slovima zabilježite: GRAPOS EXPO, Gračanica od 16. do 19. aprila.

Sutra od 11:00 sati počinje Svečana ceremonija otvaranja Sajma, kada će se obratiti Nedžad Nuhanović, direktor sajma, Nusret Helić, načelnik općine Gračanica, Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Jakub Suljkanović, premijer Tuzlanskog kantona, te drugi predstavnici vlasti.

Od 12:30 do 14:00 sati govorit će se o privrednim potencijalima TK – prilikama i mogućnostima u 2019. godini, a već od 20:00 počinje Veče izlagača.

Razlog više da budete dio ove velike priče je svakako i 4. Sajam automobila “Auto Show Week” koji će se ove godine održati u sklopu GRAPOS EXPO-a u  Gračanici.

I naravno, posljednjeg dana Sajma od 20:00 čeka nas veliki spektakl. Po prvi put u Gračanici, na 10. jubilarnom GRAPOS-EXPO-u, veliki Alen Islamović sa najvećim hitovima Bijelog dugmeta, Divljih jagoda, svojim fenomenalnim bendom i gostima iznenađenja svirat će uživo za sve nas.

Više informacija o programu pogledajte OVDJE ili posjetite zvaničnu web stranicu Sajma.

GRAPOS EXPO je generator razvoja privrede, podrška poduzetništvu i obrtu te mjesto okupljanja svih stakeholdera vezanih za napredak privrede u BiH.

Gepostet von Međunarodni sajam poduzetništva i obrta Grapos-expo Gračanica am Freitag, 7. Dezember 2018

The post Sutra počinje 10. GRAPOS EXPO 2019 – Najznačajniji i najveći Sajam poduzetništva i obrta (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji