Warning: fopen(/tmp/custom-bCltth.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-bCltth.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
TELEMACH i ove godine s Košarkaškim savezom i U-18 reprezentacijom BiH // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / TELEMACH i ove godine s Košarkaškim savezom i U-18 reprezentacijom BiH

TELEMACH i ove godine s Košarkaškim savezom i U-18 reprezentacijom BiH

Kompanija Telemach obnovila je ugovor s Košarkaškim savezom BiH, te je na taj način direktno doprinijela pripremama muške U18 reprezentacije za odlazak na Evropsko prvenstvo u Latviji.

Odluka kompanije Telemach da drugu godinu zaredom podrži Savez došla je samo nekoliko sedmica prije zvaničnog okupljanja muške košarkaške reprezentacije BiH starosne dobi do 18 godina, koje je planirano za 26. juni tekuće godine. Telemach će bodriti reprezentativce tokom napornih treninga, kao i tokom „testnih“ utakmica s reprezentacijama Slovenije i Crne Gore.

“Veoma sam sretan što je Telemach drugu godinu zaredom sponzor naše juniorske muške reprezentacije, čime još jednom dokazuje društvenu odgovornost i podržava bh. sportske nade. Košarkaški savez BiH će zahvaljujući Telemachu obezbjediti sredstva za juniorsku reprezentaciju, te njihov odlazak na Evropsko prvenstvo. Iskreno se nadamo da će i druge kompanije krenuti njihovim primjerom, a naši juniori će svoju zahvalnost pokazati na terenu, igrajući među najboljim reprezentacijama Evrope”, kazao je Sejo Bukva, potpredsjednik Košarkaškog saveza BiH.

Kompanija Telemach će s košarkaškim reprezentativcima tokom ovog i narednog mjeseca imati niz aktivnosti, a u sklopu istih je planirana i posjeta Osnovnoj školi “Aleksa Šantić” u Sarajevu,  kojoj je Telemach pomogao u uspostavi elektronskog dnevnika. U sklopu aktivnosti takođe je planirano druženje naših reprezentativaca s građanima Sarajeva i to u Korisničkom servisu kompanije Telemach u BBI centru.

“Već tradicionalno podržavamo najbolje kolektive u BIH i zbog toga nam je čast što obnavljamo ugovor s Košarkaškim savezom BiH, odnosno muškom U18 reprezentacijom. Smatramo da je to sportski kolektiv, koji ima kvalitet i potencijal za ostvarivanje značajnog rezultata na Evropskom prvenstvu u Latviji”, kazao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach.

Predstavnici kompanije Telemach bit će uz naše reprezentativce i na sarajevskom aerodromu, odakle će im poželjeti sreću na Evropskom prvenstvu, koje počinje 28. jula.

The post TELEMACH i ove godine s Košarkaškim savezom i U-18 reprezentacijom BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji