Home / Vijesti / TELEMACH nagradio 100.000 korisnika fiksne telefonije

TELEMACH nagradio 100.000 korisnika fiksne telefonije

Kompanija Telemach, vodeći domaći provajder usluga u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine, odlučila je nagraditi 100.000-og korisnika fiksne telefonije za ukazano povjerenje i vjernost. Sretni dobitnik nagrade, Dražen Lasić iz Mostara, koji je ujedno i zadovoljni korisnik Trio Grande Family paketa, nagrađen je s dvogodišnjom pretplatom na pozive prema svim mobilnim mrežama u BiH u trajanju od 30 minuta mjesečno, kao i s HBO Premium paketom na 12 mjeseci.

„ Ovo je veliko iznenađenje za mene i ovim putem se želim zahvaliti  Telemachu što su baš mene izabrali.  Ja jesam novi korisnik fiksne telefonije Telemacha, ali vaše uslugetelevizije i interneta koristim od prvog dana i nisam imao niti jednu primjedbu do sada, a uvijek sam vas rado preporučivao komšijama i obitelji “ rekao je Lasić iz Mostara, ne krijući oduševljenje.

„Čast mi je uručiti ovu vrijednu nagradu. Razvoj komunikacijskog sistema  i generalno spektra usluga koje mi pružamo,  realizuje se u korak s razvijenim evropskim državama, a našim vjernim korisnicima omogućili smo da besplatno prenesu broj u našu mrežu i potpuno besplatno razgovaraju s više od 500.000 brojeva u regionu, kao i da koriste svoj fiksni telefon na mobilnom telefonu, bilo kada i bilo gdje, te da koriste veliki broj dodatnih funkcionalnosti dostupnih u našoj ponudi.Pored usluga fiksne telefonije, korisnicima Telemach usluga omogućeno je korištenje naprednih servisa, kao što je veliki broj kanala na više televizora u HD i SD rezoluciji, EON, Video Klub, TV Unazad, Pickbox, najbrži internet u Bosni i Hercegovini, kao i dvadesetčetvorosatna tehnička podrška korisnicima. Kao dio regionalne United Grupe, te kao vodeći kablovski operater u Bosni i Hercegovini, Telemach svoju reputaciju gradi na zadovoljstvu korisnika, a stalne inovacije odlika su našeg načina poslovanja“, rekao je Kenan Đonko, CMO u kompaniji Telemach.

The post TELEMACH nagradio 100.000 korisnika fiksne telefonije appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji