Home / Vijesti / TELEMACH prati europske standarde u brzinama interneta: Najveća brzina uploada u BiH

TELEMACH prati europske standarde u brzinama interneta: Najveća brzina uploada u BiH

S prvim danima proljeća, kompanija Telemach ekstremno je povećala brzine interneta u Duo Net Grande i Trio Grande paketima. Postojećim i novim korisnicima ubrzalaje ove pakete do čak 150 Mbps downloada i 12 Mbps uploada zahvaljujući Docsis3 tehnologiji.

Nove brzine interneta su veće sada i do 50 % ! U Duo Net Grande i Trio Grande paketima umjesto dosadašnjih 40/4 Mbps brzina je sada 40/6 Mbps.

Duo Net Grande i Trio Grande Family paketi sa dosadašnjih 80/5 Mbps ubrzani su na 80/8 Mpbs. Duo Net Grande Extra i Trio Grande Extra paketi sa 120/7 ubrzani su na 120/10 Mbps, dok su Premium Trio Grande i Premium Duo Net Grande paketi sa brzine 150/9 Mbps povećani na nevjerovatnih 150/12 Mbps.

Od 1. aprila sa povećanjem brzine interneta korisnicima Telemach-a je omogućeno pouzdanije i bez prekida u očitavanju postavljanje fotografija, videa i drugih materijala, gledanje filmova i videozapisa u visokoj HD rezoluciji, brže preuzimanje velikih datoteka, surfanje u pokretu sa znatno manjim kašnjenjima kao i brže igranje online igara.

The post TELEMACH prati europske standarde u brzinama interneta: Najveća brzina uploada u BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Banke u BiH nastavile s blagim pooštravanjem kreditnih standarda

Centralna banka Bosne i Hercegovine provela je anketu o kreditnoj aktivnosti banaka u BiH. Rezultati ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji