Warning: fopen(/tmp/custom-HhQwBN.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-HhQwBN.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
TUZLA//U četvrtak se održava II Business Strategic Forum: Najuspješniji poslovni susret u TK! // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / TUZLA//U četvrtak se održava II Business Strategic Forum: Najuspješniji poslovni susret u TK!

TUZLA//U četvrtak se održava II Business Strategic Forum: Najuspješniji poslovni susret u TK!

Colosseum i Kameleon su u novembru 2016. godine organizovali prvi Business Strategic Forum u Tuzli. Forum je okupio vlasnike i top menadžere iz preko stotinu kompanija.

“Kroz pet panela prošli smo sve najaktuelnije teme iz svijeta biznisa, razgovarali o planovima i budućnosti, a naš forum je od strane učesnika ocijenjen kao najuspješniji poslovni susret u Tuzlanskom kantonu. Sada nam je izuzetno  zadovoljstvo da najavimo 2. Business strategic forum – Made in BiH koji će se održati 9. novembra 2017. godine u Hotellu Mellain”, ističu organizatori.

Business Strategic Forum je savremeni način da na jednom mjestu okupe i umreže svi donositelji odluka od Vlade TK, državnih agencija, privrednih komora preko Udruženja poduzetnika i poslodavaca, NVO sektora sve do vlasnika i izvršnih menadžera domaćih kompanija.

“Cilj nam je pomoći malim i srednjim kompanijama, prvenstveno domaćim proizvođačima Bosne i Hercegovine da se umrežavanjem osnaže i povežu, pojačaju izvoz i postanu stvarni generatori razvoja privrede BiH”, kažu organizatori, te dodaju:

“Očekuju nas zanimljivi i korisni paneli sa liderima bh. privrede, prilika za diskusiju, predstavljanje novih energetskih blokova kao generatora razvoja TK sa predstavnicima izvođača radova i prilika za učešće na konkursima. Komentarisat ćemo nove projekte iz oblasti saobraćajane infrastrukture i proći kroz nove trendove i digitalizaciju u svijetu biznisa.”

BSF će kao govornike na forumu ugostiti predstavnike resornih ministarstava i donosioce odluka ali i najuspješnije predstavnike kompanija iz proizvođačkog sektora u Bosni i Hercegovini.

Partneri BSF-a su Udruženje poslodavaca Federacije BiH i Grupacija poslodavaca Tuzlanskog kantona, Raiffeisen Banka i Merkur osiguranje.

Prijave su otvorene do kraja dana, a početak je zakazan za 9.30 sati.

www.bsf.madeinbih.org

The post TUZLA//U četvrtak se održava II Business Strategic Forum: Najuspješniji poslovni susret u TK! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji