Warning: fopen(/tmp/custom-dIOCgr.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-dIOCgr.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
U Kaknju svečano otvoren novi korisnički centar TELEMACHA // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / U Kaknju svečano otvoren novi korisnički centar TELEMACHA

U Kaknju svečano otvoren novi korisnički centar TELEMACHA

Kompanija Telemach je danas u Kaknju, postojećim, ali i budućim korisnicima, svečano otvorila vrata svog novog korisničkog centra, na adresi Alije Izetbegovića bb. ( Real Tržni centar).

Korisnički centar Telemach-a u Kaknju nudi mogućnost testiranja inovativnih usluga i servisa, informisanja o unapređenju usluge, ali i uslugu plaćanja računa.

„Naš novi Korisnički centarpomjera granice dosadašnjeg načina prodaje i iskustva korisnika, a u to se od danas i na ovoj lokaciji, direktno mogu uvjeriti građani i privredni subjekti Kaknja. Telemach je prepoznatljiva kompanija po tome što uvijek ide ukorak sa najnovijim tehnologijama, a novi ambijent u skladu sa najnovijim prostornim i idejnim rješenjem u Kaknju je samo dokaz u nizu koji to potvrđuje“ –  kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach.

Povodom otvaranja novog korisničkog centra u Kaknju, predstavnici kompanije Telemach nagradili su korisnike prigodnim poklonima,a GoPro kamera uručena je Edinu Džombi.

Radno vrijeme poslovnice u Kaknju je od 08:00 do 16:30 radnim danima.

The post U Kaknju svečano otvoren novi korisnički centar TELEMACHA appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji