Home / Vijesti / U Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić u Tuzli besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje

U Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić u Tuzli besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje

Ordinacija porodične medicine Dr. Jahić nalazi se u tuzlanskom naselju Stupine u bloku B7 i nudi jedinstven koncept građanima. Naime, iako je u pitanju privatna ordinacija, ukoliko imate zdravstveno osiguranje možete se besplatno  liječiti  kao i u ambulantama, koje su okviru  javnih ustanova, Domova zdravlja i sl.

U toku je registracija osiguranika u tim porodične medicine, tako da svi građani koji se žele besplatno liječiti u ovoj ordinaciji, tj. premjestiti svoj zdravstveni karton iz ambulante ili Doma zdravlja mogu to učiniti popunjavanjem obrasca u ovoj ordinaciji.

U Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić svi oni koji se registruju mogu koristiti besplatno usluge: pregleda, savjeta, izdavanje recepata sa esencijalne liste, uputnica za specijalističke preglede, otvaranje bolovanja i izdavanje ljekarskih uvjerenja, EKG, previjanja, davanja injekcija i primjena infuzione terapije, i dr. terapije.

Ukoliko želite kvalitetnu uslugu iz oblasti porodične medicine, a imate zdravstveno osiguranje dovoljno je da se registrirate u Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić na Stupinama u Tuzli.

Ova ordinacija postoji već dvije godine, i jedinstven je spoj privatne ordinacije, koja za građane nudi besplatne usluge porodične medicine, kao i sve ostale ambulante iz javnog zdravstva, s obzirom na to, da ima ugovor sa Zavodom zdravstvenog osiguranja  Tuzlanskog kantona.

Stručni tim ove ordinacije s doktoricom Edinom Jahić na čelu   pružit će vam kvalitetnu uslugu, od besplatnih pregleda do izdavanja uputnica u sve druge javne zdravstvene ustanove u Tuzli  poput Univerzitetsko kliničkog cetra, kao i izdavanja uputnica za laboratorijsku dijagnostiku.

Kontakt telefon Ordinacije porodične medicine Dr. Jahić: 035 255 303

Facebook stranica Ordinacije porodične medicine Dr.Jahić:

https://www.facebook.com/Ordinacija-porodi%C4%8Dne-medicine-dr-Jahi%C4%87-Tuzla-653247335070924/

Lokacija ordinacije:

The post U Ordinaciji porodične medicine Dr. Jahić u Tuzli besplatno liječenje za sve koji imaju zdravstveno osiguranje appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Cijene sirove nafte padaju nakon signala iz Saudijske Arabije

Žestoka rasprodaja na energetskom tržištu uglavnom je pokrenuta rastućom zabrinutošću zbog toga koliko je sirove ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji