Home / Vijesti / U srijedu otvorenje Hajr česme i nove benzinske pumpe Hifa Oil u Sarajevu

U srijedu otvorenje Hajr česme i nove benzinske pumpe Hifa Oil u Sarajevu

Presjecanjem vrpce Hajr česme u naselju Švrakino 2 u Općini Novi Grad Sarajevo (ul. Safeta Hadžića 235), u srijedu 20. decembra 2017. u 10.30 sati Hifa Oil će i službeno predati na korištenje novouređeni kompleks stanovništvu ovog naselja.

Nakon kraćeg obraćanja predstavnika mjesne zajednice Švrakino 2, kompanije Hifa OIl, i općine Novi Grad Sarajevo, Hajr česmu će otvoriti predstavnici porodica šehida i palih boraca.

Odmah nakon otvorenja Hajr česme, u 11.00 sati u neposrednoj blizini bit će upriličeno i otvaranje nove benzinske pumpe Hifa Oil, u kojoj je zaposleno 15 novih radnika, a koji su većinom iz naselja Švrakino.

Riječ je o novom brandu Hifa Oil  – Euro Oil koji je spoj savremene i po evropskim standardima sagrađene benzinske pumpe sa pratećim sadržajima, kao što su super market i mini resotoran.

Sa novim vizuelnim identitetom i konceptom koji objedinjava točenje goriva, servis vozila i shopping, novi brand Euro Oil pozdrazumijeva nova ulaganja i nova radna mjesta sa ciljem značajnijeg ulaska kompanije u segment maloprodaje, a koji će osim Euro Oila uključiti još jedan novi brand kompanije – Euro Marketi.

 Za prvih 200 kupaca benzinske pumpe osigurano je besplatno točenje 10 litara goriva.

The post U srijedu otvorenje Hajr česme i nove benzinske pumpe Hifa Oil u Sarajevu appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Znate li zašto naučnici nastoje da trajno ELIMINIRAJU SAGORIJEVANJE iz svakodnevnog života?

Sagorijevanje je veoma opasan proces koji je štetan za zdravlje, bilo da se radi o ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji