Warning: fopen(/tmp/custom-r30YX6.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-r30YX6.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
U Tuzli na novoj adresi: Zekerić d.o.o. nudi svježe voće i povrće po akcijskim cijenama (FOTO) // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / U Tuzli na novoj adresi: Zekerić d.o.o. nudi svježe voće i povrće po akcijskim cijenama (FOTO)

U Tuzli na novoj adresi: Zekerić d.o.o. nudi svježe voće i povrće po akcijskim cijenama (FOTO)

Voće i povrće ZEKERIĆ d.o.o. od sada je na novoj lokaciji. Radnja sa svježim voćem i povrćem nalazi se u naselju Slatina, preko puta Studentskog doma.

Pored voća i povrća iz domaće proizvodnje, na policama možete pronaći egzotično voće i povrće kao što su mango, avokado, kumkat, kokosov orah, ananas i mnoge druge vrste i svakako širok izbor orašastih plodova vrhusnkog kvaliteta. I sve to po odličnim akcijskim cijenama.


“Idealno je za stanovnike Slatine, Tušnja, Dragodola, Paša Bunara, Irca, Skvera, Mosnika, a i za sve vas koji dalje živite. Isplati se doći po provjerenu i kvalitetnu robu, jer ipak vi jedete tu hranu. Čekamo vas”, poručuju iz ZEKERIĆ d.o.o.

The post U Tuzli na novoj adresi: Zekerić d.o.o. nudi svježe voće i povrće po akcijskim cijenama (FOTO) appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji