Home / Vijesti / UniCredit banka u Londonu proglašena za “Banku godine” u BiH

UniCredit banka u Londonu proglašena za “Banku godine” u BiH

Osvajače nagrade “Banka godine”, koja se smatra standardom za bankarsku izvrsnost, odabrao je međunarodni žiri koji je ocjenjivao konkurentne banke i njihovu sposobnost ostvarenja prinosa, postizanja strateške prednosti i opsluživanja potreba tržišta. Procjena je izvršena tokom razdoblja od januara 2017. do juna 2018. godine.

“Ovakve rezultate uspjeli smo postići zahvaljujući predanosti svih naših zaposlenika, ali i izuzetnoj lojalnosti naših klijenata, na čemu smo im veoma zahvalni. Njihovo povjerenje nas obavezuje da kontinuirano radimo na isporuci proizvoda i usluga vrhunske kvalitete”, izjavio je Dalibor Ćubela, predsjednik Uprave UniCredit Bank Mostar prilikom preuzimanja ove vrijedne nagrade.

Jean Pierre Mustier, izvršni direktor UniCredit-a ovom prilikom je izjavio: “Veoma smo ponosni što nas je The Banker proglasio ‘Bankom godine’ u Bosni i Hercegovini. Uz naše dobre rezultate, ovo je potvrda da je naš Transform 2019 na dobrom putu. Cilj nam je biti najinovativnija banka u zemlji, kontinuirano ulažući u digitalizaciju, kako bismo pružili najbolje našim klijentima, ali i našim zaposlenicima”.

Uz ovogodišnju titulu “Banke godine” u Bosni i Hercegovini, UniCredit je također priznat kao “Banka godine” u Italiji, te kao najbolji pružatelj deviznih usluga za 2019. u Italiji i Austriji od strane Global Finance-a.

Klix.ba

The post UniCredit banka u Londonu proglašena za “Banku godine” u BiH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Banke u BiH nastavile s blagim pooštravanjem kreditnih standarda

Centralna banka Bosne i Hercegovine provela je anketu o kreditnoj aktivnosti banaka u BiH. Rezultati ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji