Home / Vijesti / Uposlenice Coly Company posjetile Visoko

Uposlenice Coly Company posjetile Visoko

Oko 50 uposlenica i saradnica Coly Company iz Lukavca boravilo je u gradu Visoko.

20160403_144635

Tokom cjelodnevne posjete obišle su kulturno-istorijske znamenitosti ovoga kraja, uvjerile se u ljepotu krajolika i saznale o bogatoj tradiciji ovog dijela Bosne i Hercegovine.

Ono što ih se ipak najviše dojmilo jeste prijateljska atmosfera i gostoljubivost, po kojoj su inače poznati Bosanci i Hercegovci. Naime, ulogu domaćica tokom ove posjete preuzele su članice Udruženja žena „Visočke sevdalije“. One su ih, uz turističkog vodiča, upoznale sa tradicionalnim vrijednostima ali i modernim trendovima življenja u Visokom.

20160403_125901

„Mi u Coly Company, obzirom da smo orjentisani isključivo na tržište BiH, rado obilazimo različite krajeve naše domovine. Izlete u gradove, tokom kojih se družimo i upoznajemo, organizujemo već godinama. Razgovaramo i sa korisnicima Coly proizvoda kako bi saznali više o  njihovim gastronomskim navikama i čuli mišljenje o našim proizvodima. Ujedno se i mi unutar kompanije upoznajemo i povezujemo, jačajući timski duh zasnovan na zajedničkim vrijednostima i afinitetima“, izjavila je Rasima Kolić iz uprave Coly Company.

U prostorijama UŽ „Visočke sevdalije“ konzumirale su tradicionalnu baklavu, pripremljenu od jufki iz asortimana Coly, te razmijenile recepte i preporuke za pripremu još nekih specijaliteta.

20160403_114348

Iz menadžmenta Coly Company najavljuju da će sličnih obilazaka gradova u BiH, u kojima se konzumiraju njihovi proizvodi, u narednom periodu biti još mnogo.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji