Home / Vijesti / Velika akcija za maturante: Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi uz BESPLATNU specijalizaciju na ITAcademy

Velika akcija za maturante: Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi uz BESPLATNU specijalizaciju na ITAcademy

Sjajne vijesti za sve maturante stižu sa ITEP visoke škole – svi oni koji žele da postanu dio najperspektivnije oblasti današnjice i do 31. jula upišu smjer Računarske i informacione tehnologije na ITEP-u besplatno dobijaju IT specijalizaciju na ITAcademy u vrijednosti od čak 2.000€.

Pred učenicima koji su uspješno završili srednju školu je važna odluka o izboru studija, koje će u velikoj mjeri uticati i na kvalitet njihovog života u budućnosti.

Upravo iz tog razloga, nakon organizovanja niza besplatnih kurseva programiranja, ITEP visoka škola i ITAcademy kompanije LINK group nastavljaju sa promocijom IT sektora kao najboljeg izbora za sve maturante koji još uvijek nisu donijeli odluku u kojoj oblasti će nastaviti svoje obrazovanje.

Informacione tehnologije – oblast u kojoj posao čeka na vas

Širom svijeta, kao i u BiH, oblast IT-ja je u konstantnom razvoju, zbog čega i potreba za kadrovima svakodnevno raste.

Osim odlične zarade, koja je u IT sektoru zagarantovana, u ovoj oblasti vas očekuju i najbolji uvjeti rada: svemirski opremljen office, rad sa najnovijom tehnologijom i modernim uređajima, plaćena putovanja, duži odmori i stalna mogućnost daljeg napredovanja.

Najsavremenije studije za visoko plaćene IT inženjere

Studije na ITEP visokoj školi pripremaju vas za razna zanimanja u oblasti informacionih tehnologija koja donose finansijsku sigurnost i priliku da u svakom trenutku pronađete odgovarajući posao.

Na odsjeku Računarske i informacione tehnologije pruža vam se mogućnost da izaberete jedan od tri studijska profila koja će vas usmjeriti ka oblasti IT-ja koja vas najviše zanima: Računarski dizajn, Informacione tehnologije i Računarske nauke. Po završetku ovog odsjeka stičete cijenjeno zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike koje će predstavljati odličnu potvrdu vaše stručnosti.

Ključ uspjeha u IT svijetu je u stalnom usavršavanju, daljem učenju i napredovanju. Zato je ITEP visoka škola predstavila jedinstvenu priliku da po idealnim uslovima dodatno specijalizujete svoja znanja i obezbijedite sebi sigurnu budućnost i visoku zaradu.

Besplatna IT specijalizacija na ITAcademy za sve maturante koji upišu ITEP do 31. jula

Jednogodišnji specijalistički programi na ITAcademy su vaš najbolji slijedeći korak nakon studija na ITEP-u.

Primjeri studenata iz prethodnih generacija koji su se odlučili da specijalizuju svoje znanje i steknu međunarodno priznate certifikate najbolji su pokazatelj da dodatno profesionalno usavršavanje nikad nije pogrešan izbor.

ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom jednogodišnjem programu za najnovije računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i certifikate.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbjeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smjera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svjetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Zend, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Oracle, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM. Ukupno, obezbijeđeno vam je preko 30 ekspertskih IT zvanja.

Inače, i ITEP visoka škola i ITAcademy su dio grupacije LINK Education Alliance, koja se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i certifikacijom u oblasti IT-ja.

LINK djeluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema za učenje na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja svijeta.

Brzo do posla uz Centar za razvoj karijere

Obrazovanjem na ITEP visokoj školi, kao i na ITAcademy, usvajate najmodernije i najtraženije vještine 21. vijeka. Ipak, da biste do odgovarajućeg posla došli što prije, potrebno vam je da se povežete sa najboljim poslodavcima, steknete stručnu praksu i predstavite se u najboljem svjetlu.

Iz tog razloga ove obrazovne ustanove imaju razvijenu saradnju sa Centrom za razvoj karijere, koji studentima omogućava adekvatnu pripremu za izlazak na tržište i pomoć prilikom pronalaženja posla. Na taj način svi koji se obrazuju na ITEP visokoj školi ili ITAcademy dobijaju sve ono što je potrebno za početak uspješne karijere u oblasti IT-ja.

The post Velika akcija za maturante: Postani IT inženjer na ITEP visokoj školi uz BESPLATNU specijalizaciju na ITAcademy appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Elon Musk daje neprijateljsku ponudu za kupovinu Twittera

“Imati javnu platformu kojoj se maksimalno vjeruje i kojoj se široko uključuje iznimno je važno ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji