Warning: fopen(/tmp/custom-MOeqFR.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-MOeqFR.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
(VIDEO) Svjetski naučnik EDHEM ČUSTOVIĆ prepoznao potencijal projekta BUDI PONOSAN-MADE IN BIH // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / (VIDEO) Svjetski naučnik EDHEM ČUSTOVIĆ prepoznao potencijal projekta BUDI PONOSAN-MADE IN BIH

(VIDEO) Svjetski naučnik EDHEM ČUSTOVIĆ prepoznao potencijal projekta BUDI PONOSAN-MADE IN BIH

Kameleon je za svojih 25 godina postojanja uradio mnogo velikih i uspješnih stvari koje su nas postavile na vrh liste lidera u našem poslu. Obaranje svjetskih rekorda, naše ime ispisano širom svijeta, mnogo sjajnih društveno korisnih projekata, a jedan od njih je i Budi ponosan – Made in BiH, koji je osnovan u okviru naše marketinške agencije Colosseum. 

Osnovna misija ovog projekta je promocija domaće proizvodnje, umrežavanje kompanija iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, podsjećanje i učenje stanovništva o benefitima u kupovini i odabiru domaćih proizvoda i usluga.

Svoju energiju i ideje uvijek volimo podijeliti i sa veoma uspješnim ljudima, a takav je i mladi Edhem Eddie Čustović, Tuzlak sa adresom u Australiji, svjetski naučnik, inovator, čovjek ispred kojeg je blještava budućnost i realizacija velikog broja projekata.

Čustović je nedavno bio naš gost, a tada je rekao da će mladi ljudi napuštati BiH sve dok se ne stabilizuje stanje, ne bazirajući se isključivo na zapošljavanje, nego i o edukacijskom sistemu koji mora dobiti reformu, politici koja sve nas non-stop guši, negativnim vijestima u medijima, ističući da sve to stvara jednu negativnu klimu za omladinu.

Za vrijeme svog boravka u rodnoj Bosni i Hercegovini brojni mediji su iskoristili priliku da ga ugoste, a između ostalog, gostovao je u emisiji UzBuđenje na FACE TV-u, gdje je istakao da se često susreće s komentarima da je ovo Bosna i da se ovdje ne može uspjeti, ali da je njegova želja da na svoj način, svojim doprinosom dokaže da se ustvari može mnogo toga raditi u našoj zemlji.

Prilikom ovog gostovanja, rekao je i da je jeda od pozitivnih primjera upravo projekat Made in BiH koji mu je predstavljen prilikom gostovanja na Radio Kameleonu.

Pogledajte video:

Ovo je još jedan dokaz da je ono što radimo zaista prava stvar i da je naš trud prepoznat u svijetu. Nastavićemo pričati najbolje priče nastojeći da promovišemo svoju zemlju širom svijeta.

Video: FACE TV

The post (VIDEO) Svjetski naučnik EDHEM ČUSTOVIĆ prepoznao potencijal projekta BUDI PONOSAN-MADE IN BIH appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji