Warning: fopen(/tmp/custom-O2ZWEc.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-O2ZWEc.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
(VIDEO) VEDRA, NEODOLJIVA I HARIZMATIČNA ANA BAVRKA: Jedna sam od najboljih vozačica u BiH – i to U ŠTIKLAMA! // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / (VIDEO) VEDRA, NEODOLJIVA I HARIZMATIČNA ANA BAVRKA: Jedna sam od najboljih vozačica u BiH – i to U ŠTIKLAMA!

(VIDEO) VEDRA, NEODOLJIVA I HARIZMATIČNA ANA BAVRKA: Jedna sam od najboljih vozačica u BiH – i to U ŠTIKLAMA!

Tokom održavanja Prvog međunarodnog festivala savremene žene 2018. u Tuzli, naša festivalska kamera je zabilježila niz intervjua sa nevjerovatnim damama iz regiona. Sa onima koje su poduzetnice, političarke, sa njima koje su u biznisu, u medijima, sa onima koje vladaju društvenim mrežama i svim ostalim sferama.

Ana Bavrka je manekenka, model, fitness trenerica, Zumba instruktor i vedro lice sa TV ekrana.

Javnosti je postala poznata nakon osvajanja titule Miss New World za prošlu godinu.

Od djetinjstva radi na sebi, bavila se plesom, potom otvorila kozmetički salon, fitness klub, a kaže da joj je svaki posao do sada donio priliku da bolje upozna sebe, te da se nauči autoritetu i razumijevanju. Već nekoliko godina ima televizijski angažman; a trenutno je voditeljica muzičke emisije Zvijezda možeš biti ti.

Kaže kako nema uzora, nego nastoji da izgradi sopstveni put i karijeru, a ono što je do sada uradila dokazuje da je na blistavom putu ka ostvarenju svojih ciljeva.

Pogledajte intervju:

Razgovarala: Belma Krajišnik, video i montaža: Ivan Arambašić, foto: Harisa Dautović

The post (VIDEO) VEDRA, NEODOLJIVA I HARIZMATIČNA ANA BAVRKA: Jedna sam od najboljih vozačica u BiH – i to U ŠTIKLAMA! appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji