Home / Vijesti / Vrijedno priznanje: Podrumi Vukoje 1982 dobili “Bijeli grozd”

Vrijedno priznanje: Podrumi Vukoje 1982 dobili “Bijeli grozd”

Na imanju Principovac u Iloku, Hrvatska, u sklopu G.E.T. konferencije o eno-gastro turizmu, u petak, 16. februara 2018. godine, “Podrumima Vukoje 1982” iz Trebinja je dodjeljena titula najboljeg u regiji, Regional Trophy.

Ovim su “Podrumi Vukoje” dobili priznanje od petstotinjak eno-gastro znalaca i turista koji su, glasanjem, nominovali 19 renomiranih vinarija iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije za ovo takmičenje, a prvo mjesto i “Bijeli grozd” dodijelili  ovoj vinariji iz Trebinja te je proglasili  najboljom vinarijom i sa turističkog aspekta za 2018. godinu.

“Podrumi Vukoje 1982” se, već četvrtu deceniju, bave ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina i alkoholnih pića. Vinarija se oslanja na moderne tehnologije, kontrolisane procese fermentacije i tradicionalne metode odležavanja vina u hrastovim barrique bačvama u podrumima koji se nalaze osam metara ispod površine zemlje.

Na dva lokaliteta gazduju vinogradima ukupne površine 30 hektara na kojima rastu autohtone i internacionalne sorte vinove loze.

The post Vrijedno priznanje: Podrumi Vukoje 1982 dobili “Bijeli grozd” appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

OAZA i ove godine obilježava Svjetski dan voda

Povodom Svjetskog dana voda koji se, od 1993. godine, svakog 22. marta, rezolucijom Generalne skupštine ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji