Warning: fopen(/tmp/custom-VPQmBS.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-VPQmBS.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
ZA SIGURNU, UGODNU I NAJPOVOLJNIJU VOŽNJU: Građani Bijeljine bogatiji za NOVOG TAXI prevoznika // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / ZA SIGURNU, UGODNU I NAJPOVOLJNIJU VOŽNJU: Građani Bijeljine bogatiji za NOVOG TAXI prevoznika

ZA SIGURNU, UGODNU I NAJPOVOLJNIJU VOŽNJU: Građani Bijeljine bogatiji za NOVOG TAXI prevoznika

Koliko puta ste se do sada uhvatili za glavu pri pomisli da trebate krenuti na put, a da nemate ljubimca na četiri točka uz kojeg biste se upustili u tu pustolovinu?

Da li se radije odlučite da budete suvozač ili da odspavate put do željene lokacije?

Nerijetko svi imamo dilemu pri izboru prevoznika i teško svoje povjerenje prepuštamo nekome, kako za kratke, tako i za duže relacije. Bilo da je razlog za to cijena prevoza, kvalitet i udobnost vozila, ljubaznost vozača ili bilo koji drugi segment – svi analiziramo svaki detalj onog prevoznika kojem prepustimo to povjerenje.

Za stanovnike predivne Bijeljine imamo sjajne vijesti koje će im u budućnosti olakšati svako organizovanje putovanja. Udruženje taksista Bijeljine uspostavio je potpuno novog prevoznika u ovom gradu – Crveni radio TAXI kojeg ćete ubuduće moći pozvati tipkajući samo četiri broja na vašim telefonima – to je 1527.

Crveni (radio) TAXI je nastao u saradnji sa ovlaštenim distributerom za BiH NetCAB Inovative TAXI 1525.

– Naša osnovna misija je da građanima Bijeljine pružimo najbolju i najsigurniju taksi uslugu“, kazao je Željko Čović, predsjednik udruženja Gradski TAXI 1525, prevoznika koji na prostoru Tuzlanskog kantona važi za prepoznatljivu i jednu od omiljenih kompanija. Čović je dodao i da će nastaviti aktivnosti na obuci dispečera i širenju poslovanja kojeg uspješno obavlja na prostoru cijele BiH već dugi niz godina.

Da su članovi Udruženja prezadovoljni trenutnim pokazateljima i da sve upućuje na brži i jednostavniji, te ugodniji rad potvrdio je i Momo MOCA Vuković.

„U razgovoru sa klijentima zaključili smo da im je lakše nazvati jedinstveni broj za prevoz nego broj mobitela koji često bude nedostupan, a nerijetko svoju neorganizovanost opravdavaju gužvom u saobraćaju ili servisiranjem auta. Nadamo se na će Bijeljina, po uzoru na veće gradove u regiji, biti prepoznatljiva  po ovoj sjajnoj usluzi“, rekao je Vuković.

Bijeljina je na ovaj način dobila nešto potpuno novo, a sjajna vijest je i to da je upravo ovaj grad polazna stanica za dalje aktivnosti koje će ova kompanija pokrenuti u mnogim drugim gradovima u Bosni i Hercegovini.

Širenje poslovanja i uspješan rad ove kompanije omogućiti će ubuduće mnogim ljubiteljima četverotočkaša i vožnje, da svoje, možda i prve radne navike stiču upravo upravljajući volanom Crvenog TAXI-ja.

Ono što je također sjajna informacija je da je u toku razvoj potpuno besplatne Android aplikacije preko koje će svi korisnici moći naručiti svoju vožnju, pratiti putanju kojom se kreće vozilo, te uz koju će na svoje odredište stizati brzo, a uz to ugodno i sigurno.

Crveni TAXI će cjenovnik svojih usluga uskladiti spram trenutne ekonomske situacije, a start vožnje košta 1,5o KM, dok svaki kilometar vožnje iznosi dodatnih 1 KM.

Neka vaša prva asocijacija na putovanje u budućnosti bude upravo Crveni TAXI i broj 1527.

Dobro došli u najbolju prevozničku porodicu NetCAB Inovative TAXI BiH 1525

The post ZA SIGURNU, UGODNU I NAJPOVOLJNIJU VOŽNJU: Građani Bijeljine bogatiji za NOVOG TAXI prevoznika appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji