Home / Vijesti / Zagarantovan užitak u Hotelu Minero

Zagarantovan užitak u Hotelu Minero

Hotel Minero je smješten u poslovnom dijelu grada -0,3 km od glavne autobuske stanice, 2 km od gradskog centra i 12 km od međunarodnog aerodroma Tuzla.

Hotel raspolaže kapacitetom od 16 soba i pruža maksimalni komfor i udobnost. Klimatizovane sobe su opremljene sa radnim stolom, bešumnim mini barom, električnim čajnikom, ravnim TV sa kablovskim kanalima i nudi besplatno korištenje bežičnog interneta.

Kupatilo u sobama sadrže tuš, fen za kosu, papuče, peškire, kozmetičko ogledalo.

* Besplatan parking ispred objekta, Rani doručak na zahtjev gosta, Rani check in/kasni check out.

Ostale usluge

Restoran – Sale –Sadbeni salon

Restoran sa snack barom nudi jela domaće kuhinje, jela sa roštilja kao i specijalitete bosanske kuhinje i predstavlja idealno mjesto za odmor i druženje sa prijateljima uz toplu dobrodošlicu i opuštajući ugođaj. Kapacitet restorana u zatvorenom prostoru iznosi 60 mjesta i ljetna bašta 150 mjesta.

Sale – Višenamjenske sale pogodne su za organizovanje svadbi do 250 mjesta, kao i organizaciju raznih promocija, simpozija, seminara, svih vrsta poslovnih sastanaka, edukacija i drugih kulturnih i društvenih događaja.

Svadbeni salon – raspolaže kapacitetom od 600 mjesta i pogodan je za organizaciju svih vrsta proslava i događaja. Specijalizovani smo za organizaciju velikih svadbenih svečanost, maturskih i rođendanskih proslava, koktela i drugih sličnih aktivnosti.

The post Zagarantovan užitak u Hotelu Minero appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

AstraZeneca od početka godine ostvarila prihod od 275 miliona dolara

Farmaceutska kompanija AstraZeneca saopćila je danas da joj je prodaja vakcina u prvom kvartalu donijela ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji