Warning: fopen(/tmp/custom-B7ZfDx.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 139

Warning: unlink(/tmp/custom-B7ZfDx.tmp): No such file or directory in /home/budipono/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142
Zanimljivim izložbenim prostorom na sajmu u Skenderiji, MILKOS pokupio sve simpatije posjetitelja // Budi Ponosan "Made in BiH"
Home / Vijesti / Zanimljivim izložbenim prostorom na sajmu u Skenderiji, MILKOS pokupio sve simpatije posjetitelja

Zanimljivim izložbenim prostorom na sajmu u Skenderiji, MILKOS pokupio sve simpatije posjetitelja

Prva i najveća, domaća mliječna industrija MILKOS iz Sarajeva na Sajmu privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke protrošnje, koji se do 20.decembra održava u Skenderiji sa svojom zanimljivom prezentacijom pokupila je sve simpatije posjetitelja.

MILKOS je ujedno ovaj sajam iskoristio i za prvu javnu prezentaciju svog novog proizvoda jogurta CREMOS. Ovo je prvi domaći “grčki tip” jogurta kome već sada predviđaju uspjeh jednog od najpopularnijih proizvoda ove mliječne industrije, mliječnog napitka Ayran.
IMG_2997
Ovaj jogurt je sa povećanim udjelom proteina (sadrži ih 2x više od standardnog jogurta) tako da je idealan obrok za sportiste ili osobe sa pojačanom fizičkom aktivnošću. Mlijeko koje se koristi za proizvodnju CREMOS-a, je sa farme Spreča kod Kalesije, tako da je 100% zaokružen kompletan proces “od polja do stola” sa domaćim sirovinama.
cremos_flyer_cs5
Zato vam predlažemo da ukoliko ste u Sarajevu ovih dana obavezno posjetite ovaj sajam, a na štandu MILKOS-a svakako ćete se prijatno iznenaditi.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Trgovački lanac Bingo ponovo povećava plate svojim zaposlenicima

Da radna snaga postaje imperativ velikog broja kompanija pokazuju izazovi kroz koje prolazi Bosna i ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji