Home / Vijesti / ZH ZOLA – Mjesto gdje je kupovina zadovoljstvo

ZH ZOLA – Mjesto gdje je kupovina zadovoljstvo

Firma ZH-ZOLA doo osnovana je februara 1997. godine sa sjedištem u Živinicama. Od početka firma uspješno posluje što je praćeno konstantnim porastom broja uposlenih.

Danas ZH-ZOLA doo upošljava 43 radnika. Osnovna djelatnost firme je trgovina građevinskim i drugim srodnim materijalima.

Tradicija duga preko 10. godina u trgovini građevinskog materijala pokazala je da firma ZH-ZOLA doo pouzdan partner za gradnju. Tako danas uspješno poslujuju na području čitave BiH.

Ovlašteni su partneri vodećih firmi u proizvodnji građevinskog materijala te uvoznici vodećih inozemnih kompanija.

Sjedište firme ZH-ZOLA doo je na adresi I ulica 11, 75270 Živinice u Tuzlanskom kantonu gdje se nalazi i prodajno skladišni prostor. Zbog sve veće potrebe naših klijenata za dostupnošću robe u najkraćem mogućem roku odlučili su proširiti skladišni prostor tako da danas ukupno posjeduju više od 10000 m2 prodajno skladišnog prostora.

“Prepoznavši potrebe naših kupaca već dugi niz godina vršimo besplatni prijevoz kupljene robe našim vozilom na Vaše gradilište te istovar robe bez naknade. Sve na jednom mjestu za vaš dom.”

Više od 25.000 proizvoda u ponudi i stručno osoblje će vam pomoći u odabiru kvalitetnog i odgovarajućeg proizvoda po vašoj żelji.

Uz Bau Centre posluju i stovarišta građevinskog materijala, saloni keramike i opreme za kupatila, alati i oprema, vrtni materijal, posuđe, boje i lakov i rasvjeta i elektro materijal, bijela tehnika, podne obloge i dr…

“Posjetite nas i uvjerite se u veliki asotirman roba i kvalitet naše ponude,ljubaznost našeg osoblja…”

The post ZH ZOLA – Mjesto gdje je kupovina zadovoljstvo appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Facebook će isplatiti 52 miliona dolara moderatorima koji čiste uznemirujući sadržaj

U znak priznanja za sve traume koje su pretrpjeli prilikom uklanjanja uznemirujućeg, neprimjerenog i zabranjenog ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji