Home / Proizvodi / Herceg Srebrenik

Herceg Srebrenik

Društvo Herceg d.o.o. Srebrenik predstavlja potvrdu uspješnog poslovanja čija je tradicija duga 30 godine, od čega 12 na zahtjevnom ino tržištu. Dakle preteča početaka društva Herceg d.o.o. Srebrenik desila se davne 1983. godine.

croppedimage979462-home14

Za nas je 2013 godina velikog jubileja 

30 godina uspješnog rada, 20 godina brenda HERCEG i 12 Godina kontinuiranog izvoza

A priznat ćete da je 30 godina biti u vrhu rezultat kvaliteta naših proizvoda i usluga na obostrano zadovoljstvo naših Kupaca i nas samih.

Cilj svih osoba kako u privatnom tako i u poslovnom životu je održavanje među najboljima. Saradnja sa nama je još jedan krupan korak u ostvarenju tog cilja. Mi nudimo proizvode i usluge temeljene na svjetskim standardima.

herceg

Mi smo u društvu HERCEG sebi postavili visoke ciljeve koji se u najkraćem mogu svesti na slijedeće:

  • Vrhunski kvalitet proizvoda i povoljne cijene,
  • Vrhunski i efikasan servis u garantnom i van garantnom roku,
  • Kraće rokovi isporuke,
  • Proizvodnja za domaće i ino tržište,
  • Novi kvalitet i standarde efikasnog tržišnog poslovanja,
  • Proširenje asortimana proizvoda i usluga,
  • Povećano korišćenje kapaciteta i povećanje ukupnog prometa,
  • Puna zaposlenost zaposlenika,
  • Detaljno predstavljanje proizvoda i usluga javnosti.

Naša iskustva pokazuju da u današnjem vremenu na tržištu Bosne i Hercegovine poseban problem predstavlja neinformiranost Kupaca o kvalitetu proizvoda koji se danas zdušno nude  – po „prihvatljivim cijenama“. O kvalitetu ugrađenih repromaterijala u takve proizvode da i ne govorimo. Sa sigurnošću možemo reći da cijene gotovih proizvoda iz proizvodnog programa društva HERCEG, ne bi bile znatno više od onih po kojima se prodaju slični proizvodi pored puta, kada bismo mi iz istih isključili garanciju, servis i montažu. Kupac naših proizvoda dobiva proizvode po mjeri i kvalitetu koji ne zaostaje od sličnih proizvoda za koje se zahtijevaju stroge norme na zapadnoevropskim tržištima. Drugim riječima znači da su naši proizvodi gotovo unikatni.

U proizvode firme HERCEG danas se ugrađuju najpoznatiji i najkvalitetniji repromaterijali trenutno dostupni na svjetskom tržištu. Kada je riječ o proizvodnji pvc stolarije ona se proizvodi od najpoznatijih njemačkih profila po sistemima TROCAL i KÖMMERLING, aluminijski proizvodi se izrađuju od profila po sistemima FEAL, SCHÜKO, ALIPLAST i VANBEVEREN. U naše proizvode ugrađujemo stakla svjetskih proizvođača GLAVERBEL i GUARDIAN. U sopstvenim pogonima proizvodimo izo staklo pri čemu u kombinaciji Float i LOW-E stakla zadovoljavamo najstrožije norme u ovoj oblasti. S neskrivenim zadovoljstvom potcrtavamo da naši kupci u Bosni i Hercegovini dobivaju gotov proizvode koji po kvaliteti i zahtjevima u pogledu ekologije i uštede energije ne zaostaju za sličnim proizvodima koji se proizvode i ugrađuju na zahtjevnim zapadno evropskim tržištima.

Naša druga reklamna krilatica ZA MIRAN SAN, TOPLU ZIMU i UGODNO LJETO savršeno oslikava visoki kvalitet naših proizvoda i odraz je našeg opredjeljenja da su samo zadovoljni Kupci garant našeg opstanka.

Zadovoljstvo u korištenju gotovih proizvoda proizvedenih i montiranih od strane društva HERCEG iskazuju naši cijenjeni Kupci na područjima Tuzlasnkog, Posavskog, Srajevskog i Srednje bosanskog kantona,  Brčko Distrikta BiH i dijela Republike Srpske.

Svoj pogled i korak u svijet, kroz prozore i vrata, danas ostvaruju građani Belgije, Holandije, Njemačke, Švicarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske a uskoro se nadamo i ostalih evropskih zemalja.

Sa zadovoljstvom ističemo da je pored zakonskih obaveza u pogledu direktnih i indirektnih poreza, doprinosa i drugih dažbina društvo HERCEG aktivan sudionik finansiranja putem donacija sporta, kulture, humanitarnih akcija, izgradnje vjerskih objekata i pojedinaca.

Na kraju nam dopustite da Vas pozovemo na otvorenu poslovnu saradnju, saradnju u kojoj nećete biti učesnik saobraćaja u jednosmjernoj ulici nego u dvosmjernoj kao aktivni sudionik od kreiranja ideje do njene realizacije. U tom smislu dovoljno je da nas posjetite na našoj adresi ili da nas kontaktirate putemem telefona ili e-maila. U svakom trenutku na raspolaganju Vam stoje naše stručne osobe koje će rado odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Kompletnu listu proizvoda potražite na oficijalnoj web stranici

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Dukat BiH

Historija Dukat mliječne industrije na području Bosne i Hercegovine počinje 1999. godine, osnivanjem Lura Ilidže, ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji