Home / Proizvodi / Kovan M.I. Gračanica

Kovan M.I. Gračanica

ekoline-kovan

Dobrodošli na web prezentaciju KOVAN metalna industrija Gračanica. Djelatnost firme je proizvodnja proizvoda za zagrijavanje stambeno poslovnih i industrijskih objekata uz korištenje isključivo obnovljivih izvora energije…

Firma Kovan M.I. doo sa sjedištem u Gračanici osnovana je 1996 godine i do danas kontinuirano investira u nadogradnji tehničko-tehnološke podrške i proširenju proizvodnih mogućnosti, kako bi zadržali trend rasta i uspješnog poslovanja.

Kovan M.I. doo zapošljava preko 130 radnika i ostvaruje prosječan godišnji rast od 30 %. Osnovna djelatnost naše kompanije je proizvodnja proizvoda za zagrijavanje stambeno poslovnih i industrijskih objekata uz korištenje isključivo obnovljivih izvora energije (biomase pelet i sunčeve energije).

Kovan MI potvrdio kvalitet: Nagrada za uspjeh u energetskoj efikasnosti

EKOLINE program proizvoda isključivo obuhvata:

  • EKOLINE Home kotlovi na biomasu pelet
  • EKOLINE Industry kotlovi na biomasu pelet
  • EKOLINE kamini na zrak
  • EKOLINE kamin za sistem centralnog grijanja
  • Solarne kolektore

EKOLINE proizvodi zadovoljavaju sve evropske standarde u pogledu tehničkih karakteristika, kao i najviše standarde zaštite okoliša, a po svojim tehničkim karakteristikama, pristupačnim cijenama i efikasnim servisom, dostupni su domaćim kupcima.

Preko mreže naših predstavnika u zemlji i inostranstvu, EKOLINE proizvode izvozimo na tržišta: Slovenije, Austrije, Holandije, Francuske, Luksemburga, Belgije, Norveške i Rusije, te susjedenih zemalja: Srbije, Hrvatske, Crne Gore.

Pored osnovnih proizvodnih dijelatnosti Kovan M.I. doo nudi i usluge izrade postrojenja za proizvodnju peleta po sistemu ključ u ruke, antikorozivna zaštita metala, lasersko sječenje limova, prerada i obrada metala, proizvodnja metalne galanterije.

 

U sistemu poslovanja primjenjuje se standard garancije kvaliteta ISO 9001:2008.

Naša misija je osigurati vrhunski kvalitet proizvoda za tržišta širom svijeta, praćenjem svijetskih trendova i uvođenjem savremenih tehnologija u proizvodne procese, a u kombinaciji i trajno orijentirani potrebama kupaca.

Kovan M.I. vizija je usmijerena ka međunarodnom poslovanju , uspiješnom pozicioniranju na inostranim tržištima, te postati priznata i progresivna kompanija koja će uspiješno konkurirati na globalnom tržištu. To je izazov za koji se kontinuirano pripremamo i na koji uspiješno odgovaramo.

Tokom svog poslovanja firma Kovan M.I. doo je izrasla u jednu od poznatijih kompanija kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu, zahvaljujući, prije svega sposobnosti, inovativnosti i umijeću kompletnog tima uposlenika, kao i brzinom rasta i izuzetnoj sposobnosti prilagođavanja promijenama u poslovnoj okolini. Kvalitet proizvoda, veliki broj uslužnih dijelatnosti, maksimalno poštivanje rokova i cijelovita ponuda aduti su koji stvaraju našu ključnu konkurentnu prednost.

Spisak proizvoda potražite na oficijalnoj web stranici

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Dukat BiH

Historija Dukat mliječne industrije na području Bosne i Hercegovine počinje 1999. godine, osnivanjem Lura Ilidže, ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji