Home / Vijesti / Teleperformance Vas poziva na dan otvorenih vrata 17. novembra u Tuzli

Teleperformance Vas poziva na dan otvorenih vrata 17. novembra u Tuzli

Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu, otvara vam svoja vrata u Tuzli. Teleperformance već uveliko uspješno posluje u Sarajevu i Tuzli, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 850 uposlenika u protekle 3 godine.

Teleperformance BiH organizuje 17. novembra dane otvorenih vrata u svom uredu u Tuzli u ulici Mije Keroševića Guje 2 u periodu od 09 do 19h. Upoznajte Teleperformance, obavite razgovor i ako je vaš njemački na odgovorajućem nivou dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta. Ekipa Teleperformance će biti u Tuzli jedan, tako da zapamtite ovaj datum.

Teleperformance trenutno traži preko 50 agenata u korisničkoj podršci za svoj najveći projekat SKY Njemačka.

Šta nudi Teleperformance?

Plaćenu obuku, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima, te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja. To je upravo razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Tuzli i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Iz Teleperformance-a poručuju: ”Želimo postati najbolji poslodavac u Tuzli i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost, nove prilike i međunarodne trendove u perspektivni grad kao što je Tuzla. Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke sa našim Vita (google Teleperformance!), ali prije svega sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko već 850 zaposlenika u Sarajevu, Tuzli i cijeloj BiH, brojnim priznanjima Najpoželjnijeg poslodavca u BiH, te našim najnovijim međunarodno priznatim priznajem i certifikacijom „Great Place to Work“ na koji smo mnogo ponosni.”

The post Teleperformance Vas poziva na dan otvorenih vrata 17. novembra u Tuzli appeared first on Kameleon M&M.

O autoru: A Aničić

Pročitaj više

Banke u BiH nastavile s blagim pooštravanjem kreditnih standarda

Centralna banka Bosne i Hercegovine provela je anketu o kreditnoj aktivnosti banaka u BiH. Rezultati ...

Zlatni Partneri

made in bih zlatni

Partneri

made in bih sponzori

Medijski Partneri

made in bih mediji